2021 Kompas - Valkenswaard te mooi om vast te leggen...

Object 2: Valkenswaard te mooi om vast te leggen...

Buurtschap Kompas

Ontwerp: Bart van Lieshout


Omschrijving programmaboekje:

Door de beperkingen die achter ons liggen weten we maar al te goed hoe mooi het leven is wat we voorheen hadden. Doordat de beperkingen minder worden en onze vrijheden weer terugkomen, bloeit het leven in Valkenswaard weer langzaam op. Kompas is van mening dat dit bijzondere moment vastgelegd moet worden.
Voor dit speciale moment zal onze portretfotograaf alles in het werk stellen om het perfecte plaatje te vervaardigen. Nu is het aan jou… Neem plaats, tover je mooiste lach tevoorschijn en bewonder het eindresultaat…

Met het bovenstaande doel in het achterhoofd, heeft Kompas ervoor gekozen om een 4D object te maken, die de taak heeft om bijzondere momenten vast te leggen. De fotograaf die tot leven komt zal tijdens het corsoweekend de bijzondere momenten vastleggen van onze bezoekers.
Onze gasten mogen plaat nemen voor het object en vervolgens zal de fotograaf gaan bewegen zodat deze een goede positie aanneemt om een foto te maken.
Na de bevestiging van de fotograaf, wordt er ook daadwerkelijk een foto genomen door de fotograaf. Bij het verlaten van het object lopen de bezoekers langs een kiosk waar hun foto tentoongesteld wordt op beeldschermen.